miércoles, 27 de noviembre de 2013

Τα χρόνια της αθωότητας

Η βόρεια ομορφιά της Ελίζαμπεθ και της Βερόνικα υποδέχεται τα ρομαντικά κοσμήματα του καλοκαιριού.

Ελίζαμπεθ: Σκουλαρίκια από λευκόχρυσο, με τουρμαλίνες, αλυσίδες από λευκόχρυσο με παντατίφ από λευκόχρυσο, με μπριγιάν και τουρμαλίνες, όλα Serkos. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, Diamond Club. Ριβιέρες από λευκόχρυσο και χρυσό, με μπριγιάν και ζαφείρια, Kessaris. Φόρεμα από πλισαρισμένο μεταξωτό σατέν, Lanvin, Luisa. 
 

Βερόνικα: Σκουλαρίκι στερεωμένο στα μαλλιά από ροζ χρυσό, με ζαφείρια, Kessaris. Στο λαιμό, από πάνω προς τα κάτω: Αλυσίδα από λευκόχρυσο, με παντατίφ φιόγκο, με μπριγιάν, και αλυσίδα από λευκόχρυσο, με διαμάντι, και τα δύο Kessaris. Αλυσίδα και παντατίφ από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, Diamond Club. Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, με μπριγιάν και τουρμαλίνες, Diamond Club. Αλυσίδα από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, Πατσέας. Μπρασελέ από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, Diamond Club. Μάξι φόρεμα από μεταξωτό σατέν, Alberta Ferretti, Eponymo Via Voukourestiou. Ξύλινο διακοσμητικό, Mavriki & Co. Ταπετσαρία, Willy.,

Σκουλαρίκι, καρφίτσες και δαχτυλίδι από λευκόχρυσο και χρυσό, με μπριγιάν και ζαφείρια, όλα Van Cleef & Arpels. Φόρεμα από μεταξωτό ταφτά και οργάντζα, Marc Jacobs, Luisa.

Σκουλαρίκια από λευκόχρυσο, με μπριγιάν και μαργαριτάρια, και αλυσίδα από λευκόχρυσο με μπριγιάν, όλα Jina Tsalikian. Aλυσίδα από λευκόχρυσο, με μπριγιάν και μαργαριτάρι,  Serkos. Ριβιέρες από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, όλα Jina Tsalikian. Δαχτυλίδια από λευκόχρυσο, με μπριγιάν, Πατσέας. Φόρεμα από μεταξωτή μουσελίνα, με λεπτομέρειες από σατέν και κέντημα με πέτρες Swarovski, Prada, Carouzos. Καρέκλα, Mavriki & Co. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario