martes, 19 de noviembre de 2013

Εκλεπτυσμένες γεύσεις καλοκαιριού...


Τροπικό κλίμα
Το θερμόμετρο του στυλ ανεβαίνει.

Πλατφόρμα, Emilio Pucci, Luisa. Τσόκαρο YSL Rive Gauche, Lakis Gavalas Kolonaki. Μεταξωτός φάκελος με κεντημένες λεπτομέρειες, Fendi, Carouzos.



Εδώδιμα εποχιακά
Μαγικές γαστριμαργικές επιθυμίες.

Επάνω αριστερά: Κολιέ από ροζ quartz και σκουλαρίκια από χρυσό, με ροζ quartz και τουρμαλίνη, και τα δύο Liana Vourakis. Πάνω δεξιά: Χρυσή αλυσίδα με αμέθυστους και ροζ quartz, Serkos. Σκουλαρίκια από χρυσό, με αμέθυστους  και τουρμαλίνες, H. Stern, Βήχος. Κάτω δεξιά: (Από κάτω προς τα πάνω) Δαχτυλίδι από χρυσό, με αμέθυστο και ζαφείρια, Liana Vourakis. Δαχτυλίδι από χρυσό με μπριγιάν και ροζ quartz, Πατσέας. Δαχτυλίδι από χρυσό, με μπριγιάν και αμέθυστους, Diamond Club. Κάτω αριστερά: Σκουλαρίκια από χρυσό, με κοράλλια και ροζ quartz, Liana Vourakis.



Πράσινη ακτή
Ταξίδι στην παλέτα της φύσης.

Πάνω αριστερά: Κολιέ από zaντ, Liana Vourakis. Πάνω δεξιά: Σκουλαρίκια από χρυσό, με μπριγιάν, citrine, peridot και quartz, Katramopoulos. Κολιέ με citrine και τουρμαλίνες, Kessaris. Κάτω αριστερά: Κρυστάλλινες καρφίτσες, Baccarat. Δαχτυλίδι από χρυσό με μπριγιάν και citrine, Katramopoulos. Κάτω δεξιά: Μπρασελέ από χρυσό, με citrine και peridot, και κολιέ από χρυσό, με ημιπολύτιμες πέτρες, και τα δύο Kessaris.






No hay comentarios:

Publicar un comentario